VAD SÄGER KUNDERNA ...

KONTOR


Marie lyckades på ett fanstiskt sätt fånga våra behov och önskemål av design och inredning av vårt nya kontor. Hennes metod att visualisera det tänkta resultatet gjorde oss trygga med processen och skapade förutsättningar att göra våra inköp. Slutresultatet blev till och med bättre än våra förväntningar!


NETMORE


KÖK


Marie har varit ovärderlig för projektet med mitt kök! Med sitt proffsiga öga för detaljer och förmåga att fånga upp det jag ville ha, har hon skapat en magisk förvandling och vilsam miljö som jag verkligen trivs i. Inlyssnande och med personlig värme och starkt engagemang kan man känna sig trygg med resultatet. Från dröm till verklighet! Jag rekommenderar Marie till alla jag känner!


Helena

UTEKÖK/ALTAN


På ett proffesionellt, men ändå personligt vis, skaffade sig Marie snabbt en god uppfattning om våra idéer, tankegångar och önskemål - om både stil och funktion. Därefter kom hon med skisser, förslag och idéer som mycket väl mötte, men också utmanade våra tankar. Marie är engagerad, inkännande, inte dömande, respektfull och omtänksam. Hon har en god blick för design, stil och inredning och hon kom snabbt med alternativ och olika förslag. Marie vågade utmana i god dialog med oss. Vi är väldigt nöjda både med samarbetet och resultatet.


Sofia & Anders


UTEMILJÖ


Med kort varsel beställde vi ett jobb att göra en homestyling av vår utemiljö, pooldäck inför försäljning. Marie har verkligen en känsla för färg och uttryck. Resultatet blev en lugn harmonisk och inbjudande känsla.


Magnus & Agneta


RESTAURANG


Marie ger verkligen allt i sina uppdrag med stort engagemang och har en otrolig känsla för detaljer. Hennes design skapar rum att trivas i. Vi kunde inte vara mer nöjda och anlitar henne gärna igen.HÅGELBY


BALKONG


När jag flyttade till min nya lägenhet var min lilla balkong i total katastrof med ful, gammal knallrosa heltäckningsmatta, gamla persienner som solskydd, ingen belysning och en gammal furupanel på väggen. Dessutom väldigt trång. Marie fick fria händer och med små medel gjorde hon ett underverk. Även om Marie fick göra vad hon ville så lyssnade hon av vad jag gillar och vävde in det i sina förslag. Det blev fantastiskt smakfullt, mysigt och praktiskt. Lampan hon tipsade om att ha i taket har jag fått så mycket beröm för. Balkongen är numer en av mina favoritplatser!Beatrice

PROJEKTEXEMPEL

VISUELL DESIGN

BILDER


- DESIGN OCH INREDNING KONTOR